Alla inlägg den 24 februari 2013

Av Jerry - 24 februari 2013 22:24

Då var men här igen, har kännt nu en längre tid att jag har velat blogga, men det har inte riktigt blivit av pga att jag känner att jag är lite för gammal för det.

Men samtidigt så är det något som håller tanken vid liv. Visst jag är 22 och det är ju inte speciellt gammalt men att blogga känns lite old school. Helst skulle jag väl vilja vlogga men är ingen "framför" kameran människa.

Aja skit samma, nu är jag här så det är väl bara att skriva lite.

Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, eller rättase sagt kolla på house. Idag så har jag varit ganska "duktig" och städat mitt rum, och ja städat! Det är det ända jag gjort idag typ. Förutom att jag fick lägga om en pärplatta jag gjorde pga att jag hade ner den på golvet, mindre lyckat men men.

Jag är lite sugen på att köpa en Microsoft Surface pro när den kommer till Sverige. Har egenligen ingen använding för den eftersom jag har min Ipad men samtidigt att ha en "riktig" dator i surfplatts format skulle ju inte vara helt fel. Men det får nog gå något/några år innan det blir en sådan så att dom hinner bli så bra som möjligt.

Nej nu ska jag nog kolla på house och försöka sova, skolan imon efter ett skönt sportlov.

Vi hörs / J.A

Ovido - Quiz & Flashcards